De Organizing Agenda 2020

De Organizing Agenda 2020

De Organizing Agenda 2020 van Plan-Point is dé alles-in-een-agenda voor thuis en op je werk! Waarin je al je (zakelijke) afspraken, huishoudelijke klussen, maaltijden, doelen en financiën kunt bijhouden.
10 editie van de Plan-Point Organizing Agenda 2020. Supertrots ben ik op deze allereerste, échte jubileumeditie van de Organizing Agenda, want de Organizing Agenda bestaat 10 jaar. Een geweldige mijlpaal!
In het afgelopen decennium is de Organizing Agenda uitgegroeid tot de meest complete jaaragenda voor iedereen die privé en werk goed wil combineren, dankzij de super overzichtelijke weekindeling en handige maandplanners, onmisbare checklists en praktische invullijsten.
Speciaal voor deze feestelijke editie heb ik een feestplanner en partychecklist in deze agenda opgenomen. Ook vind je in deze agenda talloze inspirerende tips en trucs over organizing van de hand van professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach.
In de overzichtelijke verticale weekindeling kun je niet alleen je afspraken noteren, ook je boodschappen, maaltijdplanning, huishoudelijke klussen en ideeën. Daarnaast is er ruimte om de door jou als ZZP-er gewerkte uren, onkosten en kilometers bij te houden, superhandig! De agenda bevat twee plastic insteekmapjes en vier vellen gekleurde herinneringsstickers.
Mijn wens is dat je deze vrolijke agenda elke dag zal gebruiken en dat hij je zal helpen om grip te houden over alle leuke en lastige taken die in 2020 op jouw bordje liggen. Zodat jij voortaan alles onder controle hebt en in je vrije tijd écht kunt ontspannen.
Dit zit er allemaal in:
– Verticale weekindeling op twee pagina’s van januari 2020 t/m december 2020
– Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden, huishoudelijke klussen en notities.
– Dagelijkse uren-, kilometer- en onkostenregistratie voor ZZP’ers.
– 480 gekleurde herinneringsstickers.
– 2 Plastic insteekhoesjes voor- en achterin voor foto’s, bonnetjes, postzegels en coupons.
– Maandplanners voor belangrijke zaken en uitdagingen.
– Jaarplanner voor grote klussen en persoonlijke doelen voor 2020.
– Vele planners voor o.a. jaar, huishouden, klussen, cadeaus, vakantie, Kerst, leen- en uitleen, het organiseren van een feest.
– 18 pagina’s met inspirerende tips over organiseren, opruimen en tijdmanagement.
De agenda is voorzien van een stevige ringband, leeslint en heeft dezelfde weekindeling als de praktische familieplanner voor thuis: de Plan Point Homeplanner 2020 op A4 formaat.

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *