HBO Inleiding Human Resources Management

HBO Inleiding Human Resources Management

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. In deze HBO-opleiding Human Resource Management leer je dat kapitaal te beheren. In korte tijd doe je met deze praktijkgerichte HRM-opleiding de belangrijkste kennis en vaardigheden op die je als personeelsmanager of HR-manager nodig hebt. Daarbij is zowel aandacht voor arbeids- en organisatiepsychologie als voor personeelsmanagement.
Je leert in deze praktijkgerichte opleiding o.a. over strategie en HRM, personeelsplanning, het motiveren van medewerkers, ontwikkeling en beloning. Ook psychologische aspecten komen aan bod. Wat drijft werknemers? Wat zijn stressfactoren? En hoe geef je het gezondheidsbeleid vorm? Tot slot wordt uitgebreid ingegaan op methoden voor werving en selectie, psychologische instrumenten die ingezet kunnen worden bij loopbaanvragen en de rol van leren en opleiden binnen het HR-beleid.
Na afronding van deze opleiding heb je brede kennis opgedaan em ben je in staat werknemers te begeleiden en hun kwaliteiten op de juiste manier in te zetten.

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *