Astrologische agenda 2019 ringband

Astrologische agenda 2019 ringband

Ieder jaar verschijnt in september de Astrologische Agenda in twee uitvoeringen en in 2019 is het thema: Zwarte Zon – Diamant. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband.
De ringbandversie van de agenda kan door de ringband gemakkelijk plat opengelegd worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt. De agenda heeft een praktische indeling en lay-out: – 7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts – de gebonden met leeslint – de ringbandversie met extra flap aan de omslag om als bladwijzer te gebruiken – mooie kwaliteit off-white papier per dag: – planeetstanden in ME(Z)T – aspecten, tekenwisselingen – declinatie-aspecten – tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten – Void of Course Maan – tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als BelgiĆ« (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *