Bureaustoel Sitness 10 – 4 kleuren

Bureaustoel Sitness 10 - 4 kleuren

Bureaustoel Sitness 10 van Topstar is een ergonomisch gevormde zitting – Een stijlvol bureaustoel met stoffen bekleding met orthopedisch zitting. Een goede bureaustoel is essentieel voor een veilig en comfortabel werkplek. Hij moet ook in staat zijn om langer te kunnen werken en ook een pijn-vrij werk te garanderen. De draaistoel met orthopedische zitting voldoet aan deze voorwaarde, en bewijst dat ergonomie en aantrekkelijk design samen kunnen.Orthopedische zitting is een geïntegreerde Body-Balance-Tec-joint voor een drie-dimensionaal verstelbaar zitting. Hierdoor is uw wervelkolom in evenwicht en altijd in de juiste positie. Daarnaast draaien de rug spiergroepen zittend.|Ontwerp Comfort orthopedische bureaustoel Zithoogteverstelling met Toplift. Traploos verstelbare rugleuning. Orthopedische zitting met geïntegreerde Body-Balance-Tec-joint voor een drie-dimensionale flexibel zitting. Frame gemaakt van metaal en kunststof. Verchroomd stalen onderstel, voorzien van geremde veiligheid dubbele zwenkwielen voor tapijt. Hoge kwaliteit en vakmanschap. Bekleding van de stof gemaakt van 100% polypropyleen. Fitness draaistoel met US gepatenteerde orhtositz, stoelbasis driedimensionaal draaibaar. Inclusief amrsteun, in hoogte verstelbare arm ”U2 P” chroom.
Armleuning ”U2” in hoogte verstelbaar, kleur chroom
Kleur Zitting 100% Polyprophleen: Zwart, Rood, Blauw, Licht Groen zie afbeeldingen
Kleur structuur: Chroom Afmetingen Bureaustoel Sitness 10: Zithoogte: 42-55cm Zitbreedte: 48cm Zitdiepte: 45cm Rughoogte: 57cm Rugleuning breedte: 48cm Totale hoogte: 104-117cm Max. gewicht gebruiker: 110kg Max. lengte gebruiker: 192cm Materiaal: Zitting: Textiel 100% Polyprophleen G-stof Frame: Metaal chroomMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk handleiding!

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *