Blog

Een planning voor school met een planagenda

crop woman writing in notebook at home

De basis voor goede resultaten is een goed plan van aanpak. Wil je cijfers halen waar je trots op bent? Maak dan een goede planning met een planagenda. De Slimme planagenda in een aanrader! 

Leren voor een toets
Het is slim om de te leren stof te verdelen over een langere periode. Zo voorkom je stress en kun je alles op je gemakje leren. 

Denk niet alleen na over wat je wil leren en wanneer maar ook over hoe je dat wil gaan doen. Kies voor ieder leermoment een actieve leermethode en neem deze ook op in jouw planning. Wissel verschillende leermethodes af voor de beste resultaten. 

Kies bijvoorbeeld voor het maken en herhalen van flitskaartjes, het maken van een oefentoets en het extra leren van de laatste lastige dingen door de betekenis te tekenen of ezelsbruggetjes te gebruiken. 

Ontdek meer dan 30 leermethodes in het leer slim leren e-book van pUber bijles. Zo kun je leren leren. 

Huiswerk plannen
Huiswerk kun je plannen tussen nu en de datum waarop het af moet zijn. Plan maakwerk het liefst niet één dag van tevoren in. Als je je dag niet hebt, ziek bent of iets leuks wil doen kun je het huiswerk niet meer verzetten. 

Veel succes met het maken van een slim plan van aanpak! 

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *