Blog

Promotie of doorgroeimogelijkheden nodig?

Zit jij al een aantal jaar op dezelfde functie? Ben je gedreven in je vak en heb je passie voor je werk? Maar mis je toch net even die edge op werk die jouw tot het uiterste drijft, dan is het misschien tijd om op werk rond te vragen naar doorgroeimogelijkheden. Als je hier nog niet klaar voor bent dan is het ook goed mogelijk om een deeltijd studie te doen! Deze opleiding volg je naast je baan en wordt tegenwoordig vaker door fulltimers gevolgd. Een deeltijdopleiding kan namelijk een opening geven tot doorgroeimogelijkheden of zelfs promotie binnen je eigen bedrijf! Tevens is het ook leuk om iets nieuws te leren en ben je daar zeker nooit te oud voor, in een gevarieerde en groeiende economie als deze verwacht je namelijk hetzelfde van je werknemers!

Vroeger en nu

Naar aanleiding van verschillende observaties zien we dat deeltijdopleidingen heel erg afhankelijk zijn van de economie. Tijdens de economische crisis was namelijk het aantal deeltijdstudenten erg laag, dit kwam door het tekort aan banen. Starters zijn daardoor noodgedwongen om voor een voltijd studie te kiezen, een voltijd studie vergt namelijk je volledige focus en dat is zeker mogelijk zonder baan. Na de economische crisis is er natuurlijk een stijging in deeltijdstudenten aangezien het aantal banen ook is gestegen. De omzet van bedrijven zijn groter wanneer er welvaart is, waardoor er meer werknemers gezocht worden en dus er meer kans is dat je naast je werk ook een deeltijd studie kunt volgen.

Hoe het in elkaar zit

Promotie of doorgroeimogelijkheden nodig?Een deeltijdstudie is gelukkig deels online te volgen, hierdoor wordt het extra makkelijk om dit met werk te combineren. Je hoeft namelijk maar een keer of twee per week naar een seminar of college waar de stof die je thuis leert wordt uitgelegd. Deze bijeenkomsten vinden zich plaatst in de avond. Een management opleiding is een deeltijdopleiding die is gebouwd op het feit dat veel deeltijdstudenten ook werken naast hun studie en natuurlijk zodat de student in het werkleven meer kansen kan hebben in zijn carrière. Een studie als deze is makkelijk te volgen bij educatie instanties als Zuyd Professional, je hoeft je alleen nog in te schrijven!
1 Reactie

  1. […] bericht Promotie of doorgroeimogelijkheden nodig? verscheen eerst op Agenda […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *