Blog

Promotie op een professionele manier voor jouw winkel of zaak?

Professionele promotie voor je zaak

Ben jij op zoek naar reclame voor op de gevel van jouw bedrijf en denk je na over lichtreclame? Als je wilt opvallen met jouw bedrijf is het een goed idee om voor lichtreclame te kiezen. Lichtreclame in de vorm van een lichtbak is een heel goede keuze. Lichtbakken kunnen in alle vormen en maten gemaakt worden. Ook is de zichtbaarheid van dit soort reclame van veraf goed zichtbaar. Een fijn gegeven is dat lichtreclame zowel plat tegen de gevel, als dwars op een gevel, geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om het in een tuin te plaatsen en zelfs boven op een auto. 

Opvallende reclame

Een kleine lichtbak valt al flink op en het biedt niet alleen overdag maar ook in de avond en nacht, een goede zichtbaarheid. Het leuke is dat je kan kiezen uit alle kleuren en opdrukken. 

De voordelen van lichtbakken zijn:

  • Keuze uit zeer veel ontwerpen
  • Goed zichtbaar, ook bij een kleiner formaat
  • Zuinig in energie
  • Overal te plaatsen waar een stroompunt aanwezig is

Waar moet je op letten bij aankoop van een lichtbak?

Als je een lichtbak wilt aanschaffen is het van belang om goed te bedenken wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf. Ook moet je een plek bedenken waar hij komt te hangen. Een lichtbak moet op een goede zichtbare plek hangen wil je ermee bereiken wat het moet doen: namelijk opvallen! Het moet niet “wegvallen” tussen andere reclameborden. In het donker moet het licht niet te fel zijn, dat verblind alleen maar. 

Een goede lichtreclame valt op en dat is wat je wilt. In een winkelstraat zie je al snel, als er lichtbakken gebruikt worden, waar je moet zijn. Het voordeel van een lichtbak is dat het makkelijk schoon te houden is en de verlichting gaat lang mee. Op martinireclamemakers.nl kan je veel informatie vinden over deze vorm van reclame voor jouw bedrijf. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met de specialisten in dit vak. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en vinden het fijn om met je mee te denken!

Over auteur

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mijn werk schrijf ik dagelijks leuke blog artikelen in allerlei verschillende niches. Ik schrijf veel over woon gerelateerde tips, lifestyle onderwerpen, financiële topics maar daarnaast nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *