Blog

4 items die het thuiswerken makkelijker maken

Veel mensen in Nederland zijn nu thuis aan het werk. En om deze tijd zo comfortabel mogelijk te maken, is het handig om de juiste spullen in huis te hebben. Hieronder lees je welke items je beslist in huis moet hebben voordat je aan de slag gaat.

Pennen
Pennen zijn altijd handig om te hebben. Je hebt ze, ondanks dat we veel online doen, bijna altijd nog nodig op werk of op school. Daarom is het fijn om een goede pen te hebben. Er zijn heel veel verschillende soorten pennen. Denk bijvoorbeeld aan metalen pennen maar ook aan budget pennen. In elke prijsklasse heb je een type pen. Wist je ook dat een pen een geschikt relatiegeschenk is? Je kunt een luxe pen bijvoorbeeld weggeven bij bijzondere momenten of wanneer een overeenkomst wordt gesloten. Een budgetpen pen is geschikt om weg te geven op een beurs. Wanneer mensen jouw pen gebruiken, springt jouw logo meteen in het oog. Hierdoor wordt jouw bedrijf herkend. Kies je voor een pen die prettig in de hand ligt?  Dan is de kans groot dat de pen met jouw logo de favoriet wordt die altijd op het bureau ligt.

Notitieboekje
Wil je tijdens een Skype of Teams meeting alle aantekeningen zo goed mogelijk noteren? Zorg dan dat je een goed notitieblok hebt. Kies voor een overzichtelijk formaat waarin je alle aantekeningen gemakkelijk terug kan vinden. Wanneer je een kleine bureau hebt, kun je kiezen voor een kleiner formaat. Zo neemt je notitieblok namelijk weinig ruimte in beslag.

Powerbank
Waar je op kantoor altijd voldoende stopcontacten hebt, kan het zijn deze thuis niet altijd binnen handbereik liggen. Daarom is een powerbank, zeker wanneer je batterij snel leeg gaat, erg handig tijdens het thuiswerken. Zo heb je altijd een opgeladen telefoon zonder dat je een stopcontact nodig hebt.

Zelfklevend memoblok
Een memoblok is ideaal voor wanneer je snel een boodschap op moet schrijven. Je wil je mooie notitieboek namelijk niet altijd vol schrijven met doodles of rommelige aantekeningen. Daarom is een memo ideaal. Want heb je niks meer aan de boodschap of heb je een taak afgerond? Dan gooi je ze gewoon weer weg. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *