Blog

De beste luxe pennen om cadeau te doen

Op zoek naar een origineel cadeau? Bijvoorbeeld voor een behaald diploma, een nieuwe baan of juist voor je opa, oma, broer of zus? Dan maak je iemand vast heel blij met een luxe pen. Een pen geven is niet iets waar je direct aan denkt, maar wordt door de ontvanger toch meestal erg op prijs gesteld. We schrijven steeds vaker digitaal, dus des te waardevoller worden luxe pennen. Zo’n mooie ouderwetse agenda met een luxe pen die goed schrijft is toch een stukje nostalgie. Je neemt het met trots mee in je tas. Denk je eraan om iemand een pen cadeau te doen? Dan zijn dit dé pennen waar je iemand blij mee maakt.  

Een persoonlijke luxe pen 

Je scoort de meeste punten als je een luxe pen ook direct persoonlijk maakt. Dat kan eenvoudig door de pen te laten graveren. Geef een familielid of vriend(in) bijvoorbeeld een pen met naam cadeau. Of je kunt er een speciale datum of korte quote in laten graveren, waar jij en de betreffende persoon veel waarde aan hechten. Dit maakt de pen veel specialer dan elke andere ‘gewone’ pen, waardoor die persoon altijd een beetje aan je zal denken.  

Parker pen 

Met een Parker pen van www.pengraveren.nl zit je altijd goed. Met een Parker pen koop je namelijk kwaliteit en heel veel schrijfcomfort. En vooral dat laatste is erg fijn, nu we niet meer gewend zijn om veel met de hand te schrijven. De pennen van Parker gaan lang mee en schrijven heerlijk. De Parker pen is er in allerlei soorten en maten, en zijn ook verkrijgbaar als vulpen. Het is dus echt een pen voor iedereen. 

Lees tip:  Goud kopen een goede investering?

Cross pen 

Cross pennen hebben een wat luxere uitstraling en staan bekend om hun elegantie. Cross pennen zijn voornamelijk slank, glanzend en strak van design. De pen wordt gemaakt van exclusieve materialen, en dat zie je er zeker aan af. Cross geeft bovendien op alle pennen een levenslange garantie op het mechaniek, waardoor je zeker weet dat de pen ontzettend lang meegaat. Een heuse investering dus. Wil je de pen cadeau doen aan iemand die veel waarde hecht aan luxe en hoge kwaliteit? Dan zijn de Cross pennen van www.pengraveren.nl wat jij zoekt!  

Mont Blanc pen 

Ook de Mont Blanc pen is een luxe pen van hoge kwaliteit. De Mont Blanc pen staat – net als Cross pennen – bekend om de elegantie en de exclusieve materialen waarvan de pen gemaakt wordt, maar heeft een wat bollere vorm dan de Cross pen. Mont Blanc is bovendien vooral bekend van de vulpen. Een vulpen is misschien niet helemaal meer van deze tijd, maar toch wel des te specialer om cadeau te doen. Denk je dat je iemand blij kan maken met specifiek een vulpen, ga dan zeker voor de Mont Blanc pen!

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: