Blog

ZZP-boekhouder-Amsterdam is zeven dagen per week open


Bent u op zoek naar een zzp-boekhouder-Amsterdam? Wij zijn het vertrouwde adres voor uw boekhouding. Tegen een vaste prijs van 80 euro excl. btw doen we de administratie en geven we  belastingadvies aan de zzp’er. U kunt voor  alle financiële vraagstukken kunt bij ons terecht. Wij denken  met u mee, en adviseren u  over aftrekposten en fiscale voordelen. Door uw administratie aan ons over te laten, weet u zeker dat u aan de wettelijke verplichtingen voldoet, krijgt u meer grip op uw geld en beleid. En  last but not least houdt u quality time over om te doen wat u het liefste doet: uw hobby’s en ondernemen.

Sparringpartner

ZZP-boekhouder Amsterdam is naast uw boekhouder, ook uw sparringpartner en coach. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we de zaken waaraan uw zzp-administratie moet voldoen. We nemen de BTW aangifte, facturatie en belasting door. En bespreken de aangifte Inkomstenbelasting. Een eerste gesprek is nog vrijblijvend. Wij stellen prikkelde vragen om uw interesse te peilen en uw doelen vast te stellen. Dagelijks zijn we bereikbaar voor uw vragen, ook na 18.00 uur. U krijgt van ons aan het einde van het jaar de balans- en winst- en verliesrekening. De balans is een terugblik op het afgelopen jaar, bekeken door een fiscale bril. Een jaarrekening krijgt u niet van ons omdat we geen producten aan u verkopen die u niet nodig heeft. Het opstellen van de jaarrekening is al jaren wettelijk niet verplicht voor de zzp’er.

Mailen boekhouding

U mailt elk kwartaal de pdf van uw bankrekening, een mt-940 bestand mag ook, u klikt even uw verkoopfacturen aan die al op uw pc staan en zet die in de mail. Als u die verstuurt kunnen wij al tachtig procent van het werk doen. Zeer gericht vragen wij inkoopbonnen van u op. U dient ze zelf zeven jaar te bewaren, maar wij hoeven niet elk kwartaal de maandelijkse factuur van UPC of KPN te zien. Eenmaal is genoeg.

Mutaties bank inlezen

Daarom vragen wij zeer gericht uw kostenbonnetjes op. Wij lezen uw bankgegevens in en boeken de omzet en controleren die met de ontvangsten op de bank.

Heeft u een pc, een smartphone, een e-mailadres en/of een scanner? Dan kunt u toch ook online de boekhouding aanleveren.

Inkomstenbelasting

Elke zzp’er moet voor 1 mei zijn aangifte inkomstenbelasting (IB-aangifte) indienen bij de Belastingdienst. Wij vragen automatisch uitstel voor u aan tot en met 1 september. Maar u krijgt in april al de uitslag van het te betalen bedrag. Als u voordeel wil halen uit aftrekposten en u ziet op tegen uw boekhouding. Schakel ons dan in als boekhouder-per-kwartaal. Om aan het einde van het boekjaar uw administratie te moeten controleren kost vaak meer tijd en energie.

Contact

Wilt u overstappen omdat u een vaste prijs wil betalen in plaats van elke maand een factuur te ontvangen vanwege een telefoontje. Of bent u op zoek naar een vast contactpersoon. Bel 06-13936399. Wij kunnen u goed helpen en adviseren.

Het contact dat nodig is verloopt grotendeels via Zoom of Skype. Eenmaal of twee keer jaarlijks maken we een persoonlijke afspraak om alles te screenen. Mail ons op info@zzp-boekhouder.nl Wij zijn dagelijks open, ook na 18.00 uur. Ook in het weekend. Of we kunnen een skypen of zoomen.

Over auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *