Blog

De beste stempelfabrieken zijn van alle markten thuis

Gewone stempels kunt u overal kopen, gewone stempelkussentjes ook. Maar wat als u eens wat bijzonders nodig hebt voor speciale toepassingen? Dan wil u toch degelijke service, kwaliteit en vooral expertise waarop u kunt rekenen. Goede leveranciers van stempels zijn op alle gebieden van stempels thuis en helpen u in uw zoektocht. Denk maar eens aan een lakstempel of een bijzonder stempelkussen.

De beste stempelfabrieken zijn van alle markten thuis

U wilt documenten die voor klanten bestemd zijn een bijzondere look geven? Dit kan perfect door middel van een lakzegel. Lakzegels geven een stijlvolle, bijna klassieke en quasi officiële toets aan uw documenten. Denk bijvoorbeeld aan een uitnodiging voor een evenement, menukaarten voor een officieel diner met klanten of diploma’s die u na een opleiding uitreikt. Als deze van een waxstempel voorzien zijn, worden het stijlvolle documenten die men nog lang zal koesteren.
Voor het aanbrengen van lakzegels heeft u een lakstempel en lak stempel nodig. Deze zegel brengt een reliëf in gesmolten lak aan. Als u kiest voor deze types van zegel, dan wil u ook dat het resultaat piekfijn is. Kies daarom voor gerenommeerde merken. De zegel moet stevig, duurzaam en haarfijn uitgesneden zijn. En kies voor de lak enkel een topmerk, Gutenberg bijvoorbeeld. U heeft keuze in verschillende kleuren. U hoeft niet altijd met rood tevreden te zijn. Ook goud, zilver en zelfs roze zijn mogelijk. En wil u meerdere lakzegels? Dan hoeft u, bij degelijke stempelfabrieken, niet telkens een nieuwe stempel te kopen. U kunt ook afzonderlijke gravures kopen en deze op de stempel monteren. Dit scheelt een hele slok op uw budget. Of u nu particulier of onderneming bent, lakzegels zijn een nuttige en prettige manier om uw documenten een klasse hoger te tillen.

Lees tip:  Goud kopen een goede investering?

Stempelkussens, voor gewone en bijzondere inktsoorten

Bij stempels horen stempelkussentjes, althans bij niet-zelfinktende stempels. Een houten handstempel, een cijfer- of datumstempel werken alleen maar perfect als u het juiste stempelkussen gebruikt. De meeste inkten zijn gemaakt op waterbasis, en daarvoor is een gewoon stempelkussentje voldoende. Als u echter met speciale inkten werkt, heeft u een andere soort kussen nodig. Zo bestaan er bijvoorbeeld sneldrogende inkten voor op poreuze en gladde oppervlakken. Een voorbeeld hiervan is het bedrukken van plastic. het kussen om te stempelen dat u voor dergelijke inkten nodig heeft, is anders dan een gewoon kussen. Het houdt veel beter de inkt vast, waardoor deze niet zo snel uitdroogt.

U merkt het, van zodra u een ietwat andere toepassing heeft dan ‘gewoon stempelen’, dan bent u beter af bij een ervaren stempelfabriek. Zij begeleiden u in het kiezen van het juiste materiaal. U mag ons gerust geloven: er zijn talloze toepassingen van stempelen, waarvoor telkens weer een andere stempel gebruikt wordt. Laat u adviseren!

Over auteur

Hallo beste lezer,
Ik ben Necip Spijker en gespecialiseerd in blogs, content en linkbuilding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: